Λήδα Σεμιδαλά – Αβραμοπούλου

Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος (MSc) – Ψυχοθεραπεύτρια

Γραφείο: Γρηγορίου Κυδωνιών 10, Κάτω Πατήσια

Η πρώτη επικοινωνία

Η πρώτη επικοινωνία γίνεται τηλεφωνικά, όπου συνήθως θα χρειαστεί να μου αφήσετε κάποιο ηχητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή με τα στοιχεία σας για να σας καλέσω. Θα σας ζητηθεί να περιγράψετε συνοπτικά το αίτημά σας, δηλαδή τι είναι αυτό στο οποίο χρειάζεστε βοήθεια για εσάς τους ίδιους ή το παιδί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μου στείλετε email, όπου θα αναφέρετε σύντομα το αίτημά σας και θα σημειώνετε τα στοιχεία σας, προκειμένου να επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.

Το ραντεβού στο γραφείο

Το ραντεβού μας θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης στο γραφείο μου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Πατησίων. Η πρόσβαση είναι εύκολη με αυτοκίνητο ή μέσα συγκοινωνίας. Το γραφείο βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Κάτω Πατήσια και στην στάση του ΚΤΕΛ με αφετηρία την οδό Λιοσίων και τα ΚΤΕΛ Αττικής των Κάτω Πατησίων. Έχει άμεση πρόσβαση στην Εθνική και Αττική οδό, καθώς και σε κεντρικές λεωφόρους όπως η Λεωφόρος Πατησίων και Αχαρνών. Τέλος, σε σχέση με την στάθμευση, υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ στην οδό Ιακωβάτων πλησίον του νοσοκομείου Παμακάριστος,

Ραντεβού στο Μαρούσι

Η Λήδα Σεμιδαλά δέχεται ραντεβού και στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 58 & Δελφών), κάθε Πέμπτη 4.30 – 8.30 μ.μ., καθώς συνεργάζεται με την Pediatric Endocrine Clinics. Στο χώρο της κλινικής λειτουργεί διεπιστημονική ομάδα με Παιδοενδοκρινολόγο, Παιδοδιαιτολόγο και Παιδοψυχολόγο για την αντιμετώπιση κλινικών και άλλων προβλημάτων.

Για ραντεβού καλείτε στα τηλέφωνα της ψυχολόγου καθώς και στα τηλέφωνα της κλινικής 700 700-3636 (-ENDO)

Γρηγορίου Κυδωνιών 10, Κάτω Πατήσια, 111 44, Αθήνα Τηλ. 6948069980, 211 4083752 info@lidasemidala.gr www.lidasemidala.gr